Elektrooniline noolemäng Premium Kings Dart

165.00

Avastage ülim noolemängukogemus Kings Dart elektroonilise noolelauaga “Profi” – täpsuse ja uuenduslikkuse tipp. See noolelaud, mis on loodud vastama turniiri ametlikele mõõtmetele, seab nii võistlusmängu kui ka vabaaja meelelahutuse standardi, mõõtmetega 59 x 46 cm. Plaat on varustatud patenteeritud püüdmisrõngaga, mis tagab, et kõik sihtmärgist kõrvale kalduvad visked on kindlalt kinni, vähendades hulkuvate noolemängu tagaajamise vaeva ja kaitstes selle käigus teie seinu.

Mudel “Profi” tõstab oma professionaalse topelt- ja kahe auguga segmentidega latti kõrgemale, esitades väljakutse ka kõige osavamatele noolemängijatele. Reguleeritavad heli- ja hääleväljundid lisavad teie mängule isikupärastatud hõngu, parandades mängijate ja pealtvaatajate kogemust. Nähtavus on noolemängus ülimalt tähtis ning see elektrooniline noolelaud paistab silma nelja ereda punktiga ekraani ja 56 LED-iga, mis tagavad selge ja elava mängu. Tänu integreeritud noolehoidjatele on mänguala korras hoidmine lihtne, tagades, et teie noolemäng ja varuotsad on alati käeulatuses. Komplektis on 6 pehmet noolt, lisaotsikud ja 220 V toiteallikat, mis teeb selle kohe karbist välja võttes valmis lõpututeks tundideks mängimiseks.

See elektrooniline noolemäng ei ole lihtsalt mänguvarustus; see on terviklik lahendus entusiastidele ja professionaalidele, kes soovivad oma noolemängu kogemust tõsta. Täiustatud funktsioonide ja kasutajasõbraliku disainiga Kings Dart elektrooniline noolelaud “Profi” tagab maksimaalse naudingu ja võistlusliku mängu.
Mängige täppissporti turniirisuuruses noolelaual – esmaklassilisel elektroonilisel noolelaual!

3 laos

Eeldatav tarneaeg: 3 päeva
STH-72-250-9307 Kategooria:

LISAINFO

Brand

ÜLES
POPULAARSED:
OSTUKORV 0
HILJUTI VAADATUD 0
YesSport

Liitu meie uudiskirjaga!

Saa esimesena teada meie tegemistest & headest pakkumistest.

    Lisatud sooviloendisse! VAATA SOOVILOENDIT